Zoek artikelen

CONTACT GEGEVENS

Been en meermode

Officiersvliet 18

3331 km Zwijndrecht

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Dit zijn de algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Beenenmeermode, gevestigd te Zwijndrecht en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Dordrecht onder nummer 54171490.
 Op al onze artikelen zijn de onderstaande leverings- en betalingscondities van toepassing.
Heeft u vragen over een van deze bepalingen, dan kunt u zich wenden tot Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

1. Als u bij Beenenemeermode artikelen bestelt, dan verklaart u zich akkoord met de bepalingen in deze Algemene Voorwaarden.
 

2. Al onze prijzen zijn in Euro's en inclusief 21% BTW.
 Artikelen dienen vooraf te worden betaald via Ideal of andere betalingsmethoden. 

3. Gedurende aangegeven looptijd zullen onze prijzen niet worden verhoogd, behoudens prijswijzigingen t.g.v. veranderingen in BTW-tarieven.
 

4. Beenenmeermode is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten, waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien dit zich voordoet, dan zullen wij dit zo snel mogelijk aanpassen.
 

5. Beenenmeermode is nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van de artikelen tijdens transport.
 

6. Indien u artikelen ontvangt die u niet heeft besteld, dient u Beenenmeermode hiervan onmiddellijk in kennis te stellen. 
 

7. Beenenmeermode kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die na levering, door gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de door ons geleverde producten of door welke andere oorzaak dan ook, ontstaan is aan de koper, aan de zaken van de koper, aan kopers' gezinsleden, aan zaken van kopers' gezinsleden, aan derden of aan zaken van derden.
 

8. De inhoud van deze site, alsmede de inhoud van andere uitingen van Beenenmeermode, is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Beenenmeermode kan echter geen garanties geven met betrekking tot de aard, de juistheid of de inhoud van deze informatie. Beenenmeermode aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, die het gevolg is van onjuiste of onvolledige informatie in haar website, mailings of andere media en/of beslissingen die gebaseerd zijn op informatie daaruitvolgend.
 

9. Beenenmeermode is niet aansprakelijk voor eventuele niet-permanente beschikbaarheid van www.beenenmeermode.nl.
 

10. Op alle overeenkomsten en geschillen tussen partijen is het Nederlands Recht van toepassing.
 

11. Voor de verzending van artikelen wordt een vast bedrag van € 3,95 aan verzendkosten berekend. 

12.In alle gevallen waarin deze algemene voorwaarden niet voorzien, beslist Beenenmeermode.
 

13. Niets van deze webpagina en/of website mag worden gekopieerd, opgeslagen of verspreid zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke, toestemming van Beenenmeermode.